Телефон за контакт  
 

 0884 75 56 46

          

За Нас

Добре дошли в нашия свят!

Кои сме ние?

Clematis.bg е онлайн магазин, в който се предлагат растенията на разсадник Нановски.

Разсадник Нановски е създаден през 2009 г. Към момента това е един от водещите производители на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност в страната.

Общата площ на разсадника към момента е 150 000 кв.м., а контейнерното производство е разположено върху открита площ от 60 000 кв.м. Оранжерийните производствени площи възлизат на 15 000 кв.м.

Какво ще откриете при нас?

В нашия каталог ще откриете над 400 висококачествени различни видове декоративни растения. Декоративни дървета, храсти и цветя, които са важен компонент от модерния живот и са неразделна част от нашата домашна и работна среда, както и от местата за забавление и отдих.

Разнообразие от подправки и билки, декоративни треви, седуми, екзотични екземпляри, както и най-богатия асортимент от клематиси, който се предлага в страната.

Качество-доверие-отговорност

Предлагаме растения без компромис в качеството.

Стремим се непрекъснато да се надграждаме и да предлагаме на своите клиенти отлични растения, коректно обслужване и добри условия за доставка.

Работим с утвърдени доставчици, които гарантират качество в своята работа.

Повече от 10 години се радваме на над 30 000 доволни клиенти. Мотивирани сме да продължим да се развиваме и да опрадаваме доверието на своите клиенти и партньори.

 

Приятно пазаруване!

Сравнение на продукти